Jump to content

Wellness a termálmedencében

2016. 10. 10. 15:01

 

Az ősz beköszöntével, amikor fázósan gomboljuk össze magunkon a kabátot, és egyre jobban belesüppedünk a hétköznapokba, ideje beiktatnunk a minden porcikánkat átmelegítő és ellazító termálfürdőzést.

A hűvösebb évszakokban a kikapcsolódás leghatékonyabb és legkényeztetőbb módja a léleksimogató-lazító wellness élmény, amikor nyakig a bársonyosan gőzölgő termálvízbe merülve megállítjuk az időt. Élvezzük a minden porcikánkat jótékonyan átmelegítő szaunát és az illatos masszázs érintését, felfrissülünk az élménymedence vízsugarainak ölelésében vagy ellazulunk a mindentudó iszapos, csokoládés pakolások nyugalmában. A spa és wellness nyújtotta stresszoldó élmény nem csupán a pillanatnyi jó érzéshez járul hozzá, hanem egészségünk, jó közérzetünk megőrzéséhez és erőtartalékaink feltöltéséhez.  Egy fárasztó időszak után különösen jól esik – és milyen fontos! - megjutalmazni magunkat a termálvíz, a szauna, a pezsgőfürdő és a relaxáló masszázs élményével. Már néhány nap wellness után kisimult idegekkel, energiával feltelve, újult lelkesedéssel térhetünk vissza a hétköznapokhoz.

 

Számtalan fürdőhelyen hódolhatunk az egészséges időtöltésnek, de nem kell lemondanunk arról a szárnyakat nyújtó élményről sem, amit egy szállodai kikapcsolódás, egy igazi wellness hétvége tartogat. Egy Danubius Health Spa Resort szálloda Hévízen, Sárváron, Bükön vagy Budapesten mindig tökéletes választás, hiszen a termál-, élmény- és úszómedencék mellett forró szaunák és nedves gőzkabinok állnak sorban a vendégek kegyeiért. Kényeztető wellness kezelések és masszázsok csábítóan gazdag tárháza áll a pihenni, regenerálódni vágyó illetve az egészségük javítására, megőrzésére törekedő vendégek rendelkezésére. Csoportos gimnasztika programok kínálják az egészséges testmozgás élményét és minden igényt kielégítő gasztronómiai élmények teszik fel a koronát a rövidebb vagy hosszabb őszi feltöltődésre.

 

Vizes élmények, séták, szunyókálás, masszázsok, komótos büféreggeli, elegáns vacsora, egy pohár bor, finom kávé… Gasztromániások, figyelem! Bükön és Hévízen akár all inclusive szállodát is választhatunk, ahol korlátlan étel-ital fogyasztás, „terülj asztalkám” is jár a wellness élmények mellé. Ugye, milyen jól hangzik?

Aki nyugalomra, a természet ölelő karjaiba vágyik, az jól teszi, ha Sárvár felé veszi az irányt. 10 hektáros botanikus kert, selymes termálvíz, kulturális barangolások, családi hangulat gondoskodik az igazi testi-lelki kikapcsolódásról.

Őszi wellness a Danubius szállodákban! Adja meg testének-lelkének a meleg termálfürdők, a forró szaunák és a meghitt környezet felemelő élményét, foglaljon őszi wellness pihenést akár 25 % kedvezménnyel.

(Forrás: vakaciozzunk.hu)