Jump to content

Kiváló úti cél, egy kellemes hosszúhétvégére

2017. 04. 14. 08:30

A húsvéti ünnepnek köszönhetően, végre lesz hosszasabb alkalom a pihenésre, és kikapcsolódásra. Ha szeretne egy kicsit kiszakadni a budapesti forgatagból, ám mégse szeretné átlépni az országhatárokat, akkor ide látogasson el!

Mielőtt a hosszúhétvégés nyaralásról végérvényesen dönt, vegye számításba, hogy a népszerűnek mondható úti célok (Balaton, Keszthely, stb.) valószínűleg zsúfolásig lesznek. Érdemes ilyenkor –főleg ha romantikázásra, pihenésre vágyik - az eldugottabb teleüléseket is szemügyre venni, ugyanis kedvező áron, jó szolgáltatást nyújtanak, csak tudni kell, mit keressen.

Ha „nomád” életmódra, háborítatlan békére vágyik, látogasson el a Kerca Bio Farmra, itt ugyanis garantáltan nem fogják zargatni. A 10 hektáros lovas birtokon az Őrségi Nemzeti Park területén, igazi Rousseaui életélményben lehet része.

A komplexum csupán 25-30 fő befogadására alkalmas, így nem lesz az az állandó „tömeg van” érzete, és belefeledkezhet a természet gyönyörűségébe, hiszen az szinte körülöleli az odalátogatót. Annak ellenére, hogy a farm tényleg, farm érzetet nyújt, a kényelemhez szokott városi ember minden igényének megfelel. A különálló házakban TV, WIFI, fűtés, felszerelt konyha található. A nyári forróság ellen pedig a közös úszómedence hozhat felüdülést.

Meglepően sok programlehetőség kínálkozik az eldugott kis településen, sőt magán a farmon belül is. A Kerca Bio Farm méltán híres Andalúz lovairól, és arról, hogy a vendégek akár gondozhatják, etetik is az állatokat, elláthatják a tipikus farmtevékenységeket, ha kedvük tartja. A lovaknak köszönhetően lehetőség nyílik futószáras lovaglásra, tereplovaglásra, lovaskocsikázásra a telken belül és kívül egyaránt.

Ha szeretne visszamenni a természetbe, feltétlenül látogasson el Kercaszomorra.

 

További érdekességekért, bátran keresd fel a Vakációzzunk  Facebook oldalát!

(Forrás: vakaciozzunk.hu | Kép: pixabay.com)