Jump to content

Budget kiruccanások a hosszú hétvégére

2018. 04. 19. 15:00

Unod a várost és az országhatárokat? Spanyolországtól, Franciaországon át Amerikáig, a világ minden pontjára eljuthatsz minimális költséggel, főként, ha csak egy hosszú hétvégére ruccansz ki.

Áprilisban a tavasz teljes pompáját mutatja és hála a hosszú hétvégéknek, maradéktalanul ki is élvezhetjük minden percét. Egy utazás egy pár napos pihenés pedig a lehető legjobb választás, amit a hosszú hétvége alatt tehetünk. De hova érdemes utazni?

Rimini, Olaszország

Rimini, az adriai tengerparton fekszik. Viszonylag közel van, olcsó, de cserébe millió lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra. A tavalyi évhez képes közel 36 százalékkal vált olcsóbbá minden, a belépőktől kezdve a szálláson át, egészen az éttermekig.

Gyönyörű partszakaszok várják a turistákat, nem beszélve a minden sarokra jutó klubokból és szórakozóhelyekről.

Nizza, Franciaország

Egy kis csillogás a francia Riviéra szívében. Nizza 15 százalékkal olcsóbb az év ezen szakaszában a tavalyi évhez viszonyítva.

A tavasz a tökéletes időszak a város feltérképezésére. Tömeg még nincs, az éttermek és bisztrók színes választéka szolgáltatja a megfelelő falatokat, míg a kultúra jegyében múzeumok és történelmi emlékhelyek várják az érdeklődőket, de az óváros szépsége is mindenkit garantáltan el fog kápráztatni.

Miami Beach, USA

A Miami Beach a vad éjszakai élettel, a napsütötte strandokkal és az amerikai életérzéssel csábít. Strandok, koktélok, pezsgő éjszakai élet, fúziós konyha, tetőtéri bár, utánozhatatlan életérzés. Ráadásként most jóval olcsóbban nyaralhatsz, hiszen szezon eleje van.

Tajpej, Tajvan

Taipeiben a japán és a kínai kultúra keveredése fedezhető fel. A kulturális sokszínűség, kifejezetten vonzó a turisták számára, hiszen egyszerre tapasztalhatják meg japán izgalmas kultúráját és a kínai tradíciók évszázados jelenlétét. Méghozzá fele áron!

(Forrás: vakaciozzunk.co.hu | Kép: pixabay.com)